Fréttir

Zajmuj­emy się Twoimi sprawami

Kona
22. desember 2021

Jesteśmy po to, by zająć się Twoimi sprawami. Pomoc w związku z usługami bankowymi i doradztwem finansowym można uzyskać telefonicznie bądź w formie zdalnego zebrania, poprzez wiadomość elektroniczną lub na czacie na stronie landsbankinn.is. Z powodu ograniczeń zgromadzeń publicznych w celu korzystania z usług w oddziałach bankowych od dnia 23 grudnia należy umówić się na rozmowę telefoniczną.

Umów wizytę na stronie landsbankinn.is

Możesz umówić wizytę z konsultantem, kasjerem lub Centrum Korporacyjnym na stronie landsbankinn.is/kontakt. Jeżeli potrzebujesz usługi doradztwa, proponujemy umówienie zdalnego zebrania lub rozmowy telefonicznej, co jest prostym rozwiązaniem i zaoszczędza Ci czas. Prosimy Klientów o korzystanie z aplikacji bankowej, bankowości elektronicznej oraz bankomatów na tyle, na ile to możliwe, ponieważ w ten prosty i szybki sposób można załatwić wiele spraw.

Nasze bony podarunkowe będą gotowe

Bony podarunkowe Landsbankinn to idealne prezenty świąteczne. Bony podarunkowe można bardzo łatwo zamówić na stronie landsbankinn.is, wybierając odpowiedni oddział bankowy, w którym odbierzesz bon. Nasze bony podarunkowe będą przygotowane dla Ciebie i zapakowane w ładne opakowania świąteczne. Ponadto można zakupić bony podarunkowe w automatach samoobsługowych do sprzedaży bonów podarunkowych dostępnych przez całą dobę w oddziałach bankowych w Mjódd i Vesturbær.

Godziny otwarcia w Święta i Sylwestra

  • Wigilia 24 grudnia: nieczynne.
  • Sylwestra 31 grudnia: otwarte do 12:00.  
  • W celu skorzystania z usług bankowych w oddziale bankowym należy umówić wizytę.

Usługi przez całą dobę

Bankomaty Landsbankinn rozmieszczone są po całym kraju, a większość z nich dostępna jest przez całą dobę. Lokalizację i odległość do najbliższego bankomatu można sprawdzić w aplikacji bankowej oraz na stronie landsbankinn.is. W bankomatach można m.in. wybrać lub wpłacić gotówkę oraz opłacić rachunki. Aplikacja bankowa i bankowość elektroniczna są oczywiście dostępne w każdym miejscu i o każdej porze.

Potrzebujesz pomocy?

Jeżeli potrzebujesz pomocy w związku z korzystaniem z rozwiązań elektronicznych, prosimy o kontakt z Centrum Obsługi Klienta pod numerem telefonu 410 4000, umawiając się na rozmowę telefoniczną na stronie landsbankinn.is lub wysyłając do nas wiadomość e-mail na adres landsbankinn@landsbankinn.is.

Þú gætir einnig haft áhuga á
28. feb. 2024
Öflugra netspjall á landsbankinn.is
Netspjallið á vef Landsbankans er nú orðið enn öflugra eftir að við tókum í notkun nýtt spjallmenni sem getur svarað einföldum en samt mjög fjölbreyttum, fyrirspurnum um bankaþjónustu og fjármál og leiðbeint viðskiptavinum í notkun sjálfsafgreiðslulausna.
Netöryggi
23. feb. 2024
Vörum við þjófum við hraðbanka
Við vörum við þjófum sem stela kortum frá fólki sem er að taka út peninga í hraðbanka og ítrekum mikilvægi þess að enginn sjái þegar PIN er slegið inn.
Grindavík
22. feb. 2024
Grindvíkingar halda óbreyttum vaxtakjörum við kaup á nýrri íbúð
Landsbankinn býður Grindvíkingum sem eru með íbúðalán á föstum vöxtum hjá bankanum og ákveða að selja ríkinu íbúðarhúsnæði sitt að halda þeim kjörum sem eru á láninu við kaup á nýrri fasteign.
Krossmói
22. feb. 2024
Zebranie dotyczące finansów: Czego chcesz się dowiedzieć o finansach i usługach bankowych w Islandii?
Landsbankinn oraz Związek Zawodowy Marynarzy i Rybaków w Keflavíku i okolicach (VSFK) zapraszają na zebranie informacyjne w języku polskim na temat oszczędzania, spraw emerytalnych, kredytu hipotecznego oraz bezpieczeństwa cybernetycznego.
Krossmói
22. feb. 2024
Fjármálamót: Hvað viltu vita um fjármál og bankaþjónustu á Íslandi?
Landsbankinn og Verkalýðs- og sjómannafélag Keflavíkur og nágrennis (VSFK) standa fyrir fræðslufundi á pólsku um sparnað, lífeyrismál, húsnæðislán og netöryggi.
Grænland
13. feb. 2024
Fyrirtækjaráðgjöf bankans ráðgjafi í vel heppnuðu hlutafjárútboði Amaroq
Amaroq Minerals Ltd., félag sem starfar á sviði námuvinnslu og er handhafi réttinda til leitar að verðmætum málmum í jörðu á Suður-Grænlandi, lauk í gær vel heppnuðu hlutafjárútboði að andvirði 7,6 milljarða íslenskra króna.
Reykjanesbær
13. feb. 2024
Nasz oddział w Reykjanesbær przy Krossmóar 4a został ponownie otwarty
Serdecznie witamy Klientów w tych samych godzinach otwarcia co wcześniej, tj. w godz. 10.00‒16.00 w każdy dzień roboczy.
Reykjanesbær
12. feb. 2024
Útibú bankans í Reykjanesbæ opið
Útibú okkar í Reykjanesbæ að Krossmóum 4a hefur verið opnað að nýju.
Gulleggið 2024
9. feb. 2024
Sea Growth er sigurvegari Gulleggsins 2024
Viðskiptahugmyndin Sea Growth bar sigur úr bítum í Gullegginu, frumkvöðlakeppni Icelandic Startups. Sea Growth gengur út á að framleiða fiskhrávörur úr fiskfrumum, svokallaðan vistfisk. Teymið skipa Birgitta G.S. Ásgrímsdóttir, Alexander Schepsky, Martin Uetz og Sigrún Guðjónsdóttir.
Sjávarklasinn
8. feb. 2024
Landsbankinn hefur samstarf við Íslenska sjávarklasann
Íslenski sjávarklasinn og Landsbankinn hafa hafið samstarf sem miðar að því að styðja við aukna verðmætasköpun í bláa hagkerfinu. Áhersla verður lögð á stuðning við nýsköpunarfyrirtæki sem vinna að lausnum á þeim áskorunum sem rótgrónari fyrirtæki standa frammi fyrir, auk þess að styðja við frumkvöðla sem vinna verðmæti úr því sem áður var fargað.
Vefkökur

Með því að smella á „Leyfa allar“ samþykkir þú notkun á vefkökum til þess að auka virkni vefsins, greina vefnotkun og aðstoða við markaðssetningu.

Nánar um vefkökur